Skip to main content

Praktijklocaties

roeioefening
stabiliseren
Behandeling voet
Medical taping
oefenen met rolator

Gespecialiseerde Fysiotherapie & Training in de Bommelerwaard

Hentzepeter Fysiotherapie heeft drie praktijklocaties:

Praktijk De Vergt (hoofdvestiging en postadres)

Vergweg 18
5301 TG Zaltbommel

Praktijk De Vergt bevind zich in wijk De Vergt, aan de Vergtweg 18 in Zaltbommel. De praktijk heeft 4 behandelkamers (2 boven en 2 beneden) en een oefenzaal met cardio- en fitness apparatuur met uitzicht op de binnenplaats, waar in de zomer ook buiten getraind kan worden.

Praktijk De Vergt is een gezellige wijkpraktijk waar mensen laagdrempelig kunnen binnenlopen. Vanachter de grote balie worden telefoontjes en mails beantwoord en de agenda’s beheert voor alle fysiotherapeuten van Hentzepeter Fysiotherapie op alle drie de locaties.

Historie
Praktijk De Vergt is de eerste en oudste fysiotherapiepraktijk van de Bommelerwaard en is in de jaren ‘60 van de vorige eeuw opgericht door heilgymnast-fysiotherapeut Jacky Frankenhuis. De praktijk is gestart in het Groot Bommelsch Gasthuis in Zaltbommel en verhuisde begin ’70 naar de Vergtweg, nadat fysiotherapeut Theo de Jong de praktijk overnam van de erven Frankenhuis. In 2013 nam Helga Hentzepeter de praktijk over en voegde deze samen met haar Praktijk voor Bekkenfysiotherapie (sinds 1998). 


Praktijk De Waluwe / Bekkencentrum Zaltbommel

Hogeweg 65d (3e verdieping)
5301 LJ Zaltbommel

Praktijk De Waluwe ligt aan de Hogeweg 65d in Zaltbommel op de 3e verdieping. De praktijk heeft 4 ruime behandelkamers en een wachtkamer. De sfeer oogt rustig en professioneel. Voor training in de oefenzaal wordt gebruik gemaakt van de uitgebreide faciliteiten van FitnessClub Zaltbommel op de 1e verdieping, zodat revalidatie- en sporttraining vooral op deze praktijklocatie wordt ingedeeld.

Historie
Fysiotherapiepraktijk de Waluwe opende in januari 2022 na een flinke verbouwing zijn deuren en breidde dit in 2023 uit met het Bekkencentrum Zaltbommel. Voor patiënten die van buiten Zaltbommel komen, is deze locatie goed bereikbaar aan de A2 en nabij de Van Heemstraweg Oost (N322).


Praktijk ’t Slot

Ridderhof 1
5311 CM Gameren

Praktijk ’t Slot is inpandig in Zorgcentrum ’t Slot. De praktijkruimte is speciaal afgestemd op geriatriefysiotherapie bij veelal kwetsbare ouderen, woonachtig in Zorgcentrum ’t Slot of de naastgelegen Slotshof.

Historie
Praktijk ’t Slot (voorheen Praktijk Gameren) is vanaf 2024 geheel binnen het Zorgcentrum ’t Slot gelegen. Praktijk Gameren was in 1993 geopend door fysiotherapeut Theo de Jong en, na diens pensionering in 2013, door Helga Hentzepeter gelijktijdig met Praktijk De Vergt overgenomen.