Praktijklocaties

roeioefening
stabiliseren
Behandeling voet
Medical taping
oefenen met rolator

Gespecialiseerde Fysiotherapie & Training in de Bommelerwaard

 • Praktijk De Vergt

  Vergweg 18, 5301 TG Zaltbommel (hoofdvestiging en postadres)

  Praktijk De Vergt bevind zich in wijk De Vergt, aan de Vergtweg 18 in Zaltbommel. De praktijk heeft 4 behandelkamers (2 boven en 2 beneden) en een oefenzaal met cardio- en fitness apparatuur met uitzicht op de binnenplaats, waar in de zomer ook buiten getraind kan worden.

  Praktijk De Vergt is een gezellige wijkpraktijk waar mensen laagdrempelig kunnen binnenlopen. Vanachter de grote balie worden telefoontjes en mails beantwoord en de agenda’s beheert voor alle fysiotherapeuten van Hentzepeter Fysiotherapie op alle drie de locaties.

  Historie
  Praktijk De Vergt is de eerste en oudste fysiotherapiepraktijk van de Bommelerwaard en is in de jaren ‘60 van de vorige eeuw opgericht door heilgymnast-fysiotherapeut Jacky Frankenhuis. De praktijk is gestart in het Groot Bommelsch Gasthuis in Zaltbommel en verhuisde begin ’70 naar de Vergtweg, nadat fysiotherapeut Theo de Jong de praktijk overnam van de erven Frankenhuis. In 2013 nam Helga Hentzepeter de praktijk over en voegde deze samen met haar Praktijk voor Bekkenfysiotherapie (sinds 1998). 

 • Praktijk De Waluwe

  Hogeweg 65d (3e verdieping), 5301 LJ Zaltbommel

  Praktijk De Waluwe ligt aan de Hogeweg 65d in Zaltbommel op de 3e verdieping (met prachtig vergezicht). Een lift is aanwezig.

  De praktijk heeft 4 ruime behandelkamers en een wachtkamer aan een 14 meter lange gang. De sfeer is rustig en professioneel. Voor training in de oefenzaal wordt gebruik gemaakt van de uitgebreide cardio- en fitness faciliteiten van FitnessClub Zaltbommel op de 1e en 2e verdieping, zodat revalidatie- en sporttraining vooral op deze praktijk locatie wordt ingedeeld.

  Historie
  Praktijk De Waluwe opende in januari 2022 na een flinke verbouwing zijn deuren. Voor patiënten die van buiten Zaltbommel komen is de praktijk gemakkelijk te bereiken via de A2 (vanuit ‘s-Hertogenbosch/Utrecht) of via de Van Heemstraweg, N322 (vanuit Brakel/Beneden-Leeuwen).

  • Praktijk Gameren

   Ridderhof 7, 5311 CM Gameren

   Praktijk Gameren is gelegen aan de Ridderhof 7 in het dienstencentrum naast Zorgcentrum ’t Slot, samen met o.a. huisartsenpraktijk De Peperstoep.

   De praktijk heeft 2 ruime behandelkamers en een oefenzaal en biedt onze specialisaties fysiotherapie voor inwoners van met name de West-Bommelerwaard zoals o.a. uit Gameren, Bruchem, Kerkwijk, Ammerzoden, Zuilichem, Nieuwaal, Aalst, Poederoijen of Brakel. Daarnaast wordt vanuit Praktijk Gameren (geriatrie)fysiotherapie verzorgd aan de bewoners van Zorgcentrum ’t Slot, die inpandig de praktijk binnen kunnen komen.

   Historie
   Praktijk Gameren werd in 1993 geopend door fysiotherapeut Theo de Jong en, na diens pensionering in 2013, door Helga Hentzepeter gelijktijdig met Praktijk De Vergt overgenomen.

   Openingstijden

   • Maandag

    08.00 - 21.00 uur

   • Dinsdag

    08.00 - 21.00 uur

   • Woensdag

    08.00 - 21.00 uur

   • Donderdag

    08.00 - 17.00 uur

   • Vrijdag

    08.00 - 17.00 uur

   • Zaterdag

    08.00 - 12.00 uur

   Locaties

   tel: 0418 514841   -   mail: praktijk@fysiobommelerwaard.nl   -   postadres: Vergtweg 18, 5301 TG Zaltbommel

   Privacy-beleid