Skip to main content

Chronisch zorgnet

Behandeling voet
stabiliseren
roeioefening
Medical taping
oefenen met rolator

Gespecialiseerde Fysiotherapie & Training in de Bommelerwaard

Het Chronisch ZorgNet is een landelijk kwaliteitsnetwerk van ruim 3.500 eerstelijns zorgverleners zoals fysiotherapeuten, oefentherapeuten en diëtisten, die gespecialiseerd zijn in de behandeling van patiënten met niet-overdraagbare chronische aandoeningen, zoals hart- en vaatziekten, longaandoeningen en osteoporose. Onze Chronisch ZorgNet fysiotherapeut richt zich op het continu verbeteren van de zorg voor patiënten met chronische aandoeningen door o.a. passende zorg en zorginnovaties en werkt nauw samen met beroeps- en patiëntenverenigingen.

Deskundig

Een Chronisch ZorgNet  fysiotherapeut heeft de 4-jarige HBO Bachelor  Fysiotherapie succesvol afgerond en is BIG-geregistreerd. Daarna zijn post-HBO nascholingen en specialisaties gevolgd om toegelaten te worden tot het Chronisch Zorgnet. Kijk voor meer info over uw Chronisch Zorgnet fysiotherapeut onder team of op de site van het Chronisch Zorgnet

Behandeling

Om u goed te kunnen behandelen, wordt eerst een zorgvuldige intake en onderzoek afgenomen zodat de juiste diagnose kan worden gesteld en een plan van aanpak kan worden gemaakt. Dit behandelplan is van invloed op de mate van uw herstel. Aan de hand hiervan wordt uw therapie gestart.

Training

Vanuit de fysiotherapie hebben we diverse beweegprogramma’s voor specifieke doelgroepen. Kijk voor meer info over onze beweegprogramma’s onder training.