Skip to main content

Contact

Behandeling voet
Medical taping
Behandeling voet

Gespecialiseerde Fysiotherapie & Training in de Bommelerwaard

Contact

Wij behandelen alleen op afspraak. U kunt ons bellen (direct 0418 51 48 41) of mailen (praktijk@fysiobommelerwaard.nl) voor het maken van een afspraak. Bij mailen graag vermelden: naam + telefoonnummer + geboortedatum. Houdt bij bellen a.u.b. uw agenda bij de hand, zodat we direct een afspraak kunnen maken. Een behandeling duurt ± 25 minuten. Voor een 1e consult (intake, onderzoek, opzet behandelplan, start behandeling) plannen we indien mogelijk extra tijd. 

 • Zaltbommel Praktijk De Vergt
  Vergtweg 18

 • Zaltbommel Praktijk De Waluwe
  Hogeweg 65d (3e verdieping)

 • Gameren Praktijk Gameren
  Ridderhof 7

Wij helpen u met:

Eerste afspraak

Voor een eerste afspraak (intake) neemt u uw identificatie bewijs mee (ID, rijbewijs of paspoort) en de verwijsbrief van de (huis)arts als u deze tenminste heeft meegekregen. Naar elke afspraak fysiotherapie neemt u een grote (bad)handdoek mee. 

Geen wachtlijst

Wij hanteren geen wachtlijst: na aanmelding wordt u normaliter door ons ingepland binnen 1-2 dagen tot 1-2 weken. Dit is afhankelijk van de ernst van uw klacht en van de beschikbaarheid van de fysiotherapeut die het beste bij uw klacht past.

Fysiotherapie na een operatie

Na sommige operaties, zoals na een nieuwe knie of nieuwe heup, moet u vrijwel direct na thuiskomst al starten met fysiotherapie aan huis. Zodra u uw datum van de operatie weet, plannen we al een afspraak voor fysiotherapie bij u aan huis, liefst binnen 2 dagen na thuiskomst. Graag horen we uw operatiedatum tijdig! Een behandeling aan huis kost extra tijd, dit moeten we echt vrij plannen voor u.

Aanmelden of Informatie

  Fysiotherapeut

  Bij het maken van een afspraak voor fysiotherapie is ons streven u in te plannen bij de fysiotherapeut die het meest gespecialiseerd is in uw klacht. U helpt ons hierbij door uw klacht of reden van uw komst duidelijk aan te geven bij het maken van een afspraak.

  Kijk voor meer info onder specialisaties, fysiotherapie of team.

  Praktijklocatie

  We willen u graag inplannen bij de juiste fysiotherapeut en op de praktijklocatie die voor u het beste uitkomt. U heeft de keuze uit onze drie praktijklocaties:

  • Zaltbommel Praktijk De Vergt
   Vergtweg 18
  • Zaltbommel Praktijk De Waluwe
   Hogeweg 65d (3e verdieping)
  • Gameren Praktijk Gameren
   Ridderhof 7 

  Telefonisch

  Doordeweeks kunt u ons het beste bellen tussen 08.00-10.00 uur of tussen 13.00-14.00 uur. Wanneer we niet in staat zijn de telefoon op te nemen, is het fijn als u een boodschap achterlaat op het antwoordapparaat. Wij bellen u dan terug zodra we tijd hebben. Spreek uw boodschap aub duidelijk in.

  Telefoon: 0418 – 51 48 41

  Mailen 

  U kunt ons mailen voor het maken/verzetten van uw afspraak of voor info over onze gespecialiseerde fysiotherapie of trainingen.

  Postadres

  Voor het sturen van kaarten, brieven of verwijzingen van uw (huis)arts is ons postadres:

  Hentzepeter Fysiotherapie
  Vergtweg 18
  5301 TG Zaltbommel