Skip to main content

Vacatures & Stages – Geriatriefysiotherapeut

Behandeling voet

Gespecialiseerde Fysiotherapie & Training in de Bommelerwaard

Vacature geriatriefysiotherapeut

In de afgelopen 10 jaar hebben wij een goed aangeschreven lijn geriatriefysiotherapie opgebouwd in de 1e en 2e lijn, waardoor we veel aanbod hebben van senioren met complexe problematiek. We bieden geriatriefysiotherapie aan thuiswonende ouderen, zowel fitte senioren als kwetsbare TO, in onze praktijk of aan huis. Daarnaast verzorgen we geriatriefysiotherapie in Zorgcentrum ’t Slot in Gameren. Ook bieden we specifieke trainingen voor senioren, die deels door de geriatriefysiotherapeut gegeven kunnen worden, maar deels ook door de GFT aangestuurd kunnen worden. Helaas is onze Geriatriefysiotherapeut MSc enige tijd geleden verhuist en heeft ze haar droombaan bij ons (haar eigen woorden) vanwege de reisafstand opgezegd. Hierom zijn we dringend op zoek naar een fijne GFT collega, liefst MSc of i.o.

Wat bieden we je:

 • Een veelzijdige functie als Geriatriefysiotherapeut MSc (i.o.) met werkzaamheden in zowel de 1e lijn (op onze praktijklocaties in Zaltbommel en Gameren) als in Zorgcentrum ’t Slot in Gameren. Je wordt op alle 3 de locaties de hoofdverantwoordelijke geriatriefysiotherapeut met een grote vrijheid van handelen.
 • Een goed lopende lijn geriatriefysiotherapie waarin een netwerk geriatrie voorhanden is, de geriatriefysiotherapie al op een hoog niveau aangeschreven staat en senioren beweeggroepen zijn opgezet. Je kunt hierom makkelijk opstarten en al doende bekijken welke aanpassingen of aanvullingen je zou willen uitvoeren. We staan open voor jouw inbreng en denken graag met je mee!
 • Een dynamisch team met verschillende specialisaties. Je werkt als geriatriefysiotherapeut met een diverse patiëntenpopulatie met afwisselende problematiek in een prettige en collegiale sfeer. Je wordt ondersteund door je collega’s fysiotherapie.
 • Alle mogelijkheden tot het opzetten en uitbreiden van je specialisatie longfysiotherapie.
 • Een vaste functie als MSc Geriatriefysiotherapeut (i.o.) met naar keuze 3-5 werkdagen per week, werkdagen en -tijden in overleg.

 Wat zijn je taken in onze praktijk:

 • Je biedt geriatriefysiotherapie op onze praktijklocatie in Zaltbommel en Gameren of bij de patiënt aan huis. Je behandeld het liefst ouderen met complexe of meervoudige casuïstiek. Senioren met enkelvoudige problematiek kunnen zowel door jou of in overleg door je collega’s fysiotherapie behandeld worden.
 • Je bent verantwoordelijk voor de inhoud en uitvoering van de training van onze specifieke seniorengroepjes in de 1e lijn: Training bij Hersenletsel (NAH) , Valpreventie, Zich op Evenwicht en SeniorenFit. En de training in Zorgcentrum ’t Slot: Bewegen bij dementie en de Beweegmiddag. Deze trainingen geef je deels zelf en worden deels door je collega’s gegeven in overleg met jou.
 • Je bent het aanspreekpunt voor huisartsen, specialisten, Thuiszorg/Buurtzorg en collega’s fysiotherapie v.w.b. de geriatrie en longproblematiek. Je bent betrokken bij ons regionaal Geriatrie Netwerk en staat open voor samenwerking met andere netwerken (zoals Parkinson Netwerk, COPD Netwerk. Chronisch Zorgnet).
 • Je kunt op verzoek van de huisarts een diagnose en behandelplan opstellen na een Eenmalig consult Kwetsbare Ouderen.
 • Tot 20.00 uur in overleg  beschikbaar voor GFT avondpatiënten en/of het verzorgen van een groepsles.

 Wat zijn je taken in Zorgcentrum ’t Slot:

 • Je biedt zelfstandig geriatriefysiotherapeutische zorg in Zorgcentrum ’t Slot, je werkt daar samen met collega’s fysiotherapie en stuurt ze zo nodig aan. Je bent verantwoordelijk voor de behandeling van bewoners met een ZZP-5/6 indicatie. Je behandeld de ouderen desgewenst in onze oefenruimte in ’t Slot (revalidatie), op hun eigen kamer/appartement (somatiek) of in de ‘huiskamer’ (psychosomatiek, gesloten afdeling).
 • Bewoners die nog redelijk mobiel zijn kunnen ook in onze inpandige fysiotherapiepraktijk behandeld worden
 • Je kunt zelf 1x pw de Beweegmiddag geven aan bewoners somatiek, of je stuurt deze aan.
 • Je neemt deel aan de MDO gesprekken in Zorgcentrum ’t Slot. Je onderhoudt de interne contacten in ’t Slot met de EVV’ers, verpleging, verzorging en de geriater/verpleeghuisarts. Je bent het aanspreekpunt van de geriatriefysiotherapie en verzorgt de intake en onderzoek bij nieuw aangemelde bewoners van ’t Slot.

Kortom: wij denken je een mooi, afwisselend en uitgebreid pallet aan geriatriefysiotherapie te kunnen bieden, met een hoge mate van verantwoordelijkheid op je vakgebied, veel steun uit het team en alle ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Dus als je graag in een groeiende praktijk met een gezellig en collegiaal team wilt werken, waar je je ei kwijt kan in je werk, zelfstandig kan werken en grote lijnen kan uitzetten, een groot geriatrienetwerk op MSc niveau kan aanvullen en uitbreiden en je je kan vastbijten in meervoudige complexe pathologie (en je ‘laagcomplexe’ pt kan aansturen en delegeren naar je collega’s), hebben we je zeker wat te bieden!

Mail je CV en motivatie naar: praktijk@fysiobommelerwaard.nl t.a.v. Helga Hentzepeter