Skip to main content

Vacatures & Stages – Bekkenfysiotherapeut

Behandeling voet

Gespecialiseerde Fysiotherapie & Training in de Bommelerwaard

Vacature bekkenfysiotherapeut

Hentzepeter Bekkenfysiotherapie heeft ruim 25 jaar ervaring in de Bommelerwaard op het gebied van Bekkenfysiotherapie en zwangerschapsbegeleiding en heeft een goede naam opgebouwd in dit vakgebied. We werken samen met 25 verloskundigenpraktijken (3 in de Bommelerwaard en 22 in de regio van het JBZ), huisartsen, gynaecologen, urologen, proctologen, MDL-artsen, chirurgen, oncologen, psychologen, seksuologen en aanvullende disciplines. In 2023 hebben we een aparte locatie geopend voor gespecialiseerde bekkenfysiotherapie: het Bekkencentrum Zaltbommel, waar we apparatuur hebben voor myofeedback-elektrostimulatie (MAPLe®) en MSU (musculoskeletaal ultrasound (echografie) van de buikwand, heupen en perineale bekkenbodem echografie. Hier behandelen we chronische lage rug-bekkenpijn, meervoudige bekkenbodemcasuïstiek en uitgebreide pre-postpartum begeleiding, aangevuld met pre-postpartum trainingen en de MamaCheck voor een >6 weken postpartum controle van buikwand, diastase, bekken, bekkenbodemspierfunctie.

 

 Wat bieden we je:

–     Een veelzijdige functie als Bekkenfysiotherapeut MSc (i.o.) met werkzaamheden in de 1e lijn op al onze praktijklocaties in Zaltbommel en Gameren.

–     Een goed lopende lijn bekkenfysiotherapie waarin een groot netwerk bekkenfysiotherapie voorhanden is, de bekkenfysiotherapie op een hoog niveau aangeschreven staat en samenwerkingsverbanden met verloskundigen en specialisten zijn opgezet. Je kunt hierom makkelijk opstarten en al doende bekijken welke aanpassingen of aanvullingen je zou willen uitvoeren. We staan open voor jouw inbreng en denken graag met je mee!

–     Een dynamisch team met verschillende specialisaties. Je werkt als bekkenfysiotherapeut met een diverse patiëntenpopulatie met afwisselende problematiek in een prettige en collegiale sfeer. Je wordt ondersteund door je collega’s bekkenfysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie en zwangerschapsbegeleiding.

–     Alle mogelijkheden tot het opzetten en uitbreiden van verdere specialisaties binnen de bekkenfysiotherapie.

–     Een vaste functie als Bekkenfysiotherapeut MSc (i.o.) met naar keuze 3-5 werkdagen per week, werkdagen en -tijden in overleg.

 

 Wat zijn je taken in onze praktijk:

–     Je biedt bekkenfysiotherapie op onze praktijklocatie in Zaltbommel en Gameren of indien nodig bij de patiënt aan huis, zoals in de kraamweek. Je behandeld patiënten met bekken(bodem)problematiek, zowel enkelvoudige problematiek als complexe of meervoudige casuïstiek, afhankelijk van je kennis en ervaring op specifieke deeldomeinen binnen de bekkenfysiotherapie.

–     Je bent een aanspreekpunt voor huisartsen, verloskundigen, specialisten, zwangerschapsdocenten en collega’s fysiotherapie v.w.b. bekken(bodem)problematiek. Je bent betrokken bij ons regionaal Netwerk Bekkenfysiotherapie binnen de regio JBZ en staat open voor samenwerking met andere netwerken (zoals het Netwerk Kinderbekkenfysiotherapie, Diastase Netwerk e.d.)

–     Tot 20.00 uur in overleg  beschikbaar voor BFT avondpatiënten en/of het verzorgen van een groepsles pre-postpartum.

 

Kortom: wij denken je een mooi, afwisselend en uitgebreid pallet aan bekkenfysiotherapie te kunnen bieden, met een hoge mate van verantwoordelijkheid op je vakgebied, veel steun uit het team en alle ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Dus als je graag in een groeiende praktijk met een gezellig en collegiaal team wilt werken, waar je je ei kwijt kan in je werk, zelfstandig kan werken en grote lijnen kan uitzetten, hebben we je zeker wat te bieden!

–     Mail je CV en motivatie naar: praktijk@fysiobommelerwaard.nl t.a.v. Helga Hentzepeter