Skip to main content

Vacatures & Stages – Algemene fysiotherapeut

Behandeling voet

Gespecialiseerde Fysiotherapie & Training in de Bommelerwaard

Vacature Fysiotherapeut

Hentzepeter Fysiotherapie heeft een deskundig en goed op elkaar afgestemd team van fysiotherapeuten en (master)gespecialiseerde fysiotherapeuten. De basis is echter altijd de algemene fysiotherapie! Hierom zoeken we een collega algemeen fysiotherapeut, startend of ervaren: geen bezwaar. Een goed generalist is binnen een specialistisch team juist een breed georiënteerd aanspreekpunt. Binnen je werkzaamheden zul je ongetwijfeld je eigen affiniteiten met bepaalde patiëntengroepen of problematiek gaan ontwikkelen en je daar meer in willen verdiepen/specialiseren. Hier is uiteraard alle ruimte voor.

 Wat bieden we je:

  • Een veelzijdige functie als  Fysiotherapeut BSc met werkzaamheden in de 1e lijn op al onze praktijklocaties in Zaltbommel en Gameren.
  • Een goed lopende lijn fysiotherapie waarin een groot netwerk voorhanden is, de fysiotherapie op een hoog niveau aangeschreven staat en samenwerkingsverbanden met huisartsen en specialisten zijn opgezet. Je kunt hierom makkelijk opstarten en al doende bekijken welke aanpassingen of aanvullingen je zou willen uitvoeren. We staan open voor jouw inbreng en denken graag met je mee!
  • Een dynamisch team met verschillende specialisaties. Je werkt als fysiotherapeut met een diverse patiëntenpopulatie met afwisselende problematiek in een prettige en collegiale sfeer. Je wordt ondersteund door je collega’s fysiotherapie en gespecialiseerde (master)fysiotherapie.
  • Alle mogelijkheden tot het opzetten en uitbreiden van verdere specialisaties binnen de fysiotherapie.
  • Een vaste functie als Fysiotherapeut BSc met naar keuze 3-5 werkdagen per week, werkdagen en -tijden in overleg.

  Wat zijn je taken in onze praktijk:

  • Je biedt fysiotherapie op onze praktijklocatie in Zaltbommel en Gameren of indien nodig bij de patiënt aan huis. Je behandeld patiënten met zowel enkelvoudige problematiek als complexe of meervoudige casuïstiek, afhankelijk van je kennis en ervaring op specifieke deeldomeinen binnen de fysiotherapie.
  • Je bent een aanspreekpunt voor huisartsen, specialisten en collega’s fysiotherapie v.w.b. rapportages of afstemmen van je patiënten. Je bent, indien van toepassing, betrokken bij onze regionale netwerken en staat open voor samenwerking met andere netwerken.
  • Tot 20.00 uur in overleg  beschikbaar voor FT avondpatiënten en/of het verzorgen van een groepsles.

Kortom: wij denken je een mooi, afwisselend en uitgebreid pallet aan fysiotherapie te kunnen bieden, met een hoge mate van verantwoordelijkheid op je vakgebied, veel steun uit het team en alle ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Dus als je graag in een groeiende praktijk met een gezellig en collegiaal team wilt werken, waar je je ei kwijt kan in je werk, zelfstandig kan werken en grote lijnen kan uitzetten, hebben we je zeker wat te bieden!